Overnachten in 'Mestreech'

Overnachten in ‘Mestreech’

Maastricht is een gezellige stad in het zuiden van Nederland. Bovendien is het ook de hoofdstad van Limburg. Deze stad staat bekend om de rivier de Maas.In deze gezellige stad zijn er leuke bezienswaardigheden te bezichtigen, gezellige restaurants te bezoeken en een leuk centrum om in te winkelen. Kortom, er valt genoeg te beleven! Breng daarom eens een bezoek aan een van de vele hotels in Maastricht, zodat u alle tijd heeft om te kunnen genieten van deze mooie stad.

 

Visumvoor.com

 

Bezienswaardigheden Maastricht

Er zijn een aantal bezienswaardigheden die u echt gezien moet hebben. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de Sint-Servaasbrug, de oudste brug van Nederland. Ook zijn er verscheidene musea die u kunt bezoeken, voor een culturele invulling van uw bezoek.

En niet te vergeten het ‘Theater aan het Vrijthof’! Hier kunt u genieten van verschillende optredens en toneelstukken. Houdt u van winkelen? Dan kunt u een bezoekje brengen aan winkelcentrum ‘Entre Deux’. Hier vind u verscheidene winkelketens in verschillende branches zoals mode, juwelen, food & drinks, beauty & health en woon & kook accessoires. 

Hotels Maastricht

Na een gezellige dag in Maastricht is het natuurlijk prettig als u kunt uitrusten in 1 van de prachtige hotels die in deze stad gelegen zijn. Midden in het centrum vind u een aantal hotels, zoals het ‘City Centre Hotel Mabi Maastricht’. Dit hotel ligt maar op twee minuten loopafstand van het Vrijthof.
Ook wanneer u voor zaken in Maastricht bent, kunt u bijvoorbeeld terecht in het NH Hotel. Dit hotel ligt aan de rand van het centrum en ligt vlak naast het conferentiecentrum MECC.

Van der Valk Maastricht


Ook het ‘Van der Valk’ hotel is makkelijk te bereiken omdat het hotel vlak naast de snelweg A2 ligt. Gaat u liever naar een hotel die wat verder uit het centrum ligt? Ook dat is geen probleem. In Maastricht liggen minstens 75 hotels, dus voor ieder wat wils!